Ciąg termiczny – jak zapewnić prawidłową temperaturę

Ciąg termiczny jest kluczowy podczas dostawy, bo musimy zapewnić produktom niską temperaturę przez cały czas:
  • Mroźnia – tu sprawa jest oczywista: lody muszą być bardzo zimne, inaczej się rozpuszczą.
  • Chłodnia – równie ważna! Serki, mięso i inne świeże produkty szybko się psują, jeśli choć na chwilę zrobi się im za ciepło.

Dzięki utrzymaniu ciągu termicznego:
  • produkty zachowują świeżość i smak,
  • bezpieczne dla zdrowia klientów,
  • zapewniamy stałą jakość naszych usług.
01 Jak zapakować zamówienie z chłodnią?
  1. Połóż dwa wkłady chłodzące na dnie torby
  2. Na wkładach ułóż zamówienie.
02 Jak zapakować zamówienie z mroźnią?
  1. Połóż dwa wkłady chłodzące na dnie torby
  2. Na wkładach ułóż zamówienie.
  3. Połóż kolejne dwa wkłady na wierzch zamówienia.